Coworking Cvernovka

Bezplatný 3-mesačný vzdelávací program pre novú generáciu sociálnych inovátoriek a inovátorov

Registrácia

Záverečná ceremónia

Coworking Cvernovka, Bratislava

15.12.2022
Záverečnú ceremóniu otvorili krátkym zhodnotením celého programu z pohľadu účasti, aktivity účastníkov a samotných workshopov a prednášok.

V úvode sme Záverečnú ceremóniu otvorili krátkym zhodnotením celého programu z pohľadu účasti, aktivity účastníkov a samotných workshopov a prednášok. Následne sme pokračovali predstavením porotcov: Petra Papierníková, Marie Stracenská a Richard Fekete. Spoločne sme si pozreli a vypočuli 7 prezentácii projektov. Lukáš Šiška prezentoval svoj projekt s názvom aMANDA - program neformálneho vzdelávania pre učiteľov SŠ. Ďalším projektom bol aplikácia Bruise. Janka Urbánková odprezentovala svoj projekt LISABE - lieč sa bezpečne, ktorý sa zameriava na edukácia o správnom používaní voľnopredajných liekov. Projekt Terezy Švihoríkovej a Kristíny Vohnútovej sa zameriava na sebalásku a povzbudenie žien v spoločnosti. A posledným projektom Dcéry medúzy, ktorému sa venovali Diana Melničáková a Klaudia Iškyová bol o pomoci obetiam groomingu.

Spoločne s porotou a inými hosťami sme si vypočuli zaujímavé prezentácie projektov a následne porota dostala čas na zhodnotenie a výber dvoch výhercov. Rozhodovanie bolo náročné, ale nakoniec sa porota zhodla na projektoch aMANDA a LISABE. Lukáš Šiška a Janka Urbánková si s veľkou radosťou prebrali svoju výhru - poukážku v hodnote 1000 EUR a 3-mesačné členstvo v Coworkingu Cvernovka. Touto ceremóniou sme zablahoželali výhercom, poďakovali porote, lektorom, podporovateľom a úspešne ukončili 3-mesačný intenzívny vzdelávací program.

Už teraz sa teším na jeho ďalší ročník, ktorý odštartujeme na konci leta 2023. Ak sa chceš do programu BeTheChange prihlásiť aj ty, sleduj naše sociálne siete, alebo nám daj o sebe vedieť na: viktoria@kolabo.sk

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

logo - Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
logo - Národný inštitút vzdelávania a mládeže
logo - Coworking Cvernovka
logo - Kolabo Coworking
Coworking Cvernovka

Račianska 78
831 02 Bratislava

© 2017 – 2022 Idey s.r.o Všetky práva vyhradené.