Coworking Cvernovka

Bezplatný 3-mesačný vzdelávací program pre novú generáciu sociálnych inovátoriek a inovátorov

Registrácia

Workshop Prezentačné zručnosti

Coworking Cvernovka, Bratislava

1.12.2022
Workshop Prezentačné zručnosti vedený lektorkou Marie Stračenskou bol praktickou prípravou pred Finálnou ceremóniou.

V úvode sa účastníci prezentovali prostredníctvom obrázkových kartičiek. Pokračovala interaktívna prednáška o prezentovaní a prezentačných zručnostiach. Rozoberali sa témy ako “na čo nezabudnúť pri prezentovaní”, “ako zaujať publikum”, “ako pracovať s trémou” a pod. V záverečnej časti workshopu účastníci prezentovali svoje projekty pred kamerou. Kamerové záznamy lektorka spoločne s účastníkmi na mieste vyhodnotila a účastníci tak získali cennú spätnú väzbu na zlepšenie prezentácií.

Cieľom aktivity bolo ukázať účastníkom dôležitosť prezentačných zručností, rôzne tipy a triky na úspešnú prípravu prezentácie a prezentovanie. Účastníci si mohli svoje záverečné prezentácie vyskúšať na nečisto a získať tak spätnú väzbu od skúsenej odborníčky.

Účastníkom sa workshop veľmi páčil, čo potvrdzuje aj spätná väzba:

Na lektorke si cením, že aj cez veľké množstvo informácii nám dokázala predať všetko zrozumiteľne. Zaujímavá bola prvá spoznávacia aktivita, kedy sme si vyberali z obrázkov

(Účastník BeTheChange 2022).

Naučil som sa ako sa lepšie pripraviť na prezentáciu; ako zvládať trému; čomu sa pri prezentovaní vyvarovať a akými spôsobmi je možné získať si záujem obecenstva

(Účastník BeTheChange 2022).

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

logo - Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
logo - Národný inštitút vzdelávania a mládeže
logo - Coworking Cvernovka
logo - Kolabo Coworking
Coworking Cvernovka

Račianska 78
831 02 Bratislava

© 2017 – 2022 Idey s.r.o Všetky práva vyhradené.